Meeting met het Hammondorgel voor iedereen die geïnteresseerd is

Betreed de Fascinerende Wereld van het Hammond Orgel: Workshop door Jeroen Ermens!

Op 24 mei, van 19:00 tot 20:30 uur, opent Jeroen Ermens de deuren naar een wereld vol muzikale ontdekkingen.
Waar? Studiozaal Key4Music in Best aan de Zandweg 9.
Tijdens deze boeiende workshop dompelt Jeroen u onder in de rijke geschiedenis, de intrigerende werking en de prachtige muzikale mogelijkheden van het Hammond Orgel.
Of u nu een doorgewinterde muzikant bent of gewoon nieuwsgierig naar dit iconische instrument, deze workshop belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Van de oorsprong van het Hammond Orgel tot de innovatieve technologieën die het instrument definiëren, u zult het allemaal ontdekken.
 Leer de essentie van de klankproductie en de unieke kenmerken die het Hammond Orgel zo geliefd maken onder muzikanten en luisteraars over de hele wereld.

Of u nu geïnteresseerd bent in de subtiele nuances van de muzikale mogelijkheden of gewoon wilt genieten van de betoverende klanken, deze workshop biedt voor elk wat wils. Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de wereld van het Hammond Orgel onder leiding van een ervaren gids als Jeroen Ermens.

Reserveer nu uw plek voor deze onvergetelijke workshop en ontdek de magie van het Hammond Orgel!
Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar in de studiozaal van Key4Music waar je als publiek rondom de artiest zit.
Aanmelden kan via: administratie@key4music.com.
Graag voor 22 mei ivm de beperkte zitplaatsen.

Kosten? We gaan met de pet rond voor de actie Alpe d’HuZes voor kankeronderzoek. Het is een vrijwillige bijdrage voor het goede doel van één van onze leerling en haar ouders.


Informatie
Lessen
Nieuws
Docenten Team
Foto's
Video en Muziek